Trocadero játszóház - drága vendégeink, kedves szülők örömmel értesítjük önöket, hogy lehetőséget biztosítunk arra, hogy nálunk ünnepelje gyermeke születésnapját. Felhőtlenül fogyaszthatja italát, miközben gyermeke és vendégei élvezik a játszóház nyújtotta örömöket. Ingyenes WI-FI internetet, valamint napilapok hozzáférését biztosítjuk.

Trocadero játszóház

A játszóház szabályai:

 

  • A játszóházat szülői felelősséggel használhatják a gyerekek. A kávézó és a játszóház azonos szinten helyeszkedik el, így a szülők figyelni tudják gyermekük felhőtlen játszadozását.
  • Egy gyermekfelügyelőt is biztosítunk a gyerekek mellé aki foglalkozik,játszik a gyerekekkel. Az esetleges sérülésekért nem vállalunk felelősséget.
  • A játszóházat a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően alakítottuk ki, de ezek mellett is előfordulhatnak bizonyos sérülések.
Trocadero játszóház zenta

Játszóház

Munkaidő

 

Péntek 17h - 20h

Szombat 10h - 13h  ;  15h - 21h

Vasárnap 10h - 13h  ;  15h - 20h

Trocadero játszóház zenta

A legújabb Microsoft XBOX360-as videójáték hihetetlen játékélményt nyújt a gyerekek számára, ezen kívül még rengeteg lehetőséget biztosítunk a felejthetelen játszadozáshoz. Lehetőség nyílik táncolásra, focizásra, ugrálásra, valamint olyan játékok elsajátítására, melyek segítenek gyermeke fejlődésében.

Mi megszervezzük gyermeke szülinapját az ön elképzelése szerint. A csemegét, süteményeket saját maguk is biztosíthatják, de ha ön úgy gondolja még ezek beszerzését is ránk bízhatja nyugodt szívvel.

Trocadero igraonica senta
Trocadero igraonica senta

Helyfoglalás lehetséges személyesen Trocaderoban Fő tér 1-es szám allatt, telefonon 024 814556

illetve a web oldalunkon.

šalje se Vaša poruka !!!!!

The server encountered an error.

Uspešno poslata poruka!!! hvala

Trocadero igraonica senta
Trocadero igraonica senta